Book allerede i dag

         Dit unikke kursussted


 

        Selskabslokaler


Indretning af værelserne                                                                                                                                                


Alle værelserne er individuelt indrettede og er videreført i den tidligere ejers ånd, som i sin tid startede opførelsen af gårdens Bed & Breakfast. Hvert værelse har derfor sit helt eget tema og helt sin egen stemning.


Sengekomforten er helt i top


Hvem sætter ikke pris på en komfortabel og behagelig seng at sove i – ikke mindst hvis man er på cykelferie og har siddet i sadlen hele dagen? Ens for alle værelserne er at de er udstyret med de bedste madrasser, som blandt andet har vundet i en test i forbrugermagasinet TÆNK. Dejlige puder og dunlette dyner med en bæreevne over 12. Lækre lune tæpper for den som måtte have brug for endnu mere varme. Så der er lagt op til en skøn nats søvn, med sengekomfort, der overgår mange af selv de kendteste hotelkæders.


Duften af udendørs tørret sengetøj


Sengetøjet bliver i videst muligt omfang frilufts-tørret. Det giver den skønneste duft, der fordeler sig i hele rummet - for når vasketøj har hængt til tørre i luften udendørs, får det en helt speciel, endda kraftig, duft af ’ren luft’. Sådan er det bare, men hvorfor?
.:: Se denne artikel fra Videnskab.dk.

Flott mottagelse av 10 høner og 3 hunder samt 1 katt :-) Utleierne har gjort en svært god innsats på å gjøre plassen hjemmekoselig. Vi kan i høyeste grad anbefale andre å ta inn hos Charlotte :-)" - Sigve og familje, Norge
Tack ánnu en gång for fantastisk boende. Klart váder, vinden har gått over til sydlig, tystnad det enda man hör ár ljudet från spridda fasancocker, rindduvar og gäss. Dette måste vara paradiset. Hár fatas ingenting – Två rådjur som silhuetter på "kullen". Hoppas vi kommer tilbaka til dette fantastiske ställe. Ylva Lannge, Österlen & Aase Rimson, Ôland – På fågelhundsprov på Tuse Næs