Priser
Vi HAR LUKKET VORES B&B FRA 2017

Bed & Breakfast:

Perioden 1. april - 30. september
Søndag-torsdag
Dobbeltværelse: 550,- kr.
3-4sengsrum: 750/850,- kr.

Fredag-søndag + helligdage:
Dobbeltværelse: 650,- kr.
3-4sengsrum: 850/950,- kr.

Morgenmad tilbydes ikke resten af 2016:
................................................

Perioden 1. oktober - 31. marts 

Søndag-torsdag:
Enkeltværelse: 500,- kr.
2-sengs/dobb. værelse: 550,- kr.
3-4sengsrum: 750/850,- kr.

Fredag-søndag + helligdage:
Dobbeltværelse: 650,- kr.
3-4sengsrum: 850/950,- kr.

Morgenmad tilbydes ikke resten af 2016
................................................

For grupper og leje af hele stedet er der et obligatorisk opholds- og slutrengøringsgebyr kr. 900,-. I har så stedet helt for jer selv.

Alle priser er inklusiv moms.
Se mere under booking.

check-in: fra kl. 16.00
check-ud: senest kl. 11.00
Har du andre ønsker for check-in/ud, så kontakt os om mulighed og pris

BED AND BREAKFAST                                         Vi har lukket vores B&B fra 2017                                          


På Lyngholm Landsted får du overnatning i en charmerende atmosfære og landlig idyl. Gården, der ligger 10 km fra holbæk C, 20 min fra både Sommerland Sjælland og Andelslandsbyen Nyvang og kun 50 minutter til København C, har derfor en central beliggenhed og overkommelig transporttid til flere interessepunkter.

Landstedets bed and breakfast er indrettet som en selvstændig afdeling i den ene ende af hovedhuset. I stueetagen finder du den smukke sal, der benyttes som fælles opholdsrum og et stort fuldt udstyret landkøkken indrettet, så du selv kan tilberede dine måltider.

Værelser og toiletter med bad findes på første sal. Her er der indrettet 2 dobbeltværelser og 1 familierum med 4 sovepladser. På første sal findes også to toiletter med bad. I stueetegen har vi "biblioteket", der også kan benyttes som et ekstra dobbelt eller tre-sengs værelse.

Du vælger selv om du ønsker morgenmad med i dit ophold og kan se lidt inspirationsbilleder af vores morgenmad under Galleri :-) De fleste dage er det "selfserved breakfast" med de samme gode råvarer.

Ønsker du at holde ferie eller blot et weekendophold i Danmark, så forkæl dig selv med at bo på Lyngholm Landsted, den smukkeste plet på Danmarks kortet - det er ren "lise for sjælen".


Da vi er et lille sted med få værelser, gør vi opmærksom på at betalingen ikke refunderes ved afbestilling, medmindre vi får booket værelset til anden side. Der beregnes i så fald et mindre administrationsgebyr.

VI HAR INGEN LEDIGE VÆRELSER TIL RÅDIGHED I 22- 25 SEPTEMBER
NO ROOMS AVAILABLE 22-25 SEPTEMBER 2016.


Reservation på Lyngholm Landsted kan ske på:
Telefon: 2096 2030 / 4595 1234
Send en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 

 

Værelserne

Efeu værelset   Det blå værelse.:: Efeu værelset (2-sengs)                                        .:: Det blå værelse (2-sengs)

 

Muslingeværelset   
.:: Muslingeværelset (3-4 sengs)                                  .:: Bibliotektet (dobbeltseng ell 2 enk senge)

 

 

 

Tusind tak for et dejligt ophold. Fantastisk hyggeligt sted og meget flotte omgivelser. Det var nogle meget snakkesaglige katte, der sad med ved morgenbordet. Super hyggeligt. Vi kommer gerne igen. God sommer.
Camilla og Christina
Thank you for a lovely stay! The place is amazing – just like the ones in Italy. We stayed for one night with a group of 9 on our biking tour in Denmark.
The Korkeela family from Finland