Vi har lukket for booking af selskaber på Lyngholm Landsted 

Vi har lukket for selskaber på Lyngholm Landsted


SELSKABER TIL ENHVER LEJLIGHED                                                              


003Lyngholm Landsted er det perfekte sted at holde den intime og hyggelige fest.

Vi lægger vægt på de muligheder der ligger i at drive et mindre økologisk landbrug og udnytte tidligere driftsbygninger til at fremme aktiviteter der kan bringe erhvervsliv, turister med flere tættere på landbruget som en del af deres aktiviteter.

Der er mulighed for at deltage i aktiviteter, der vedrører vores landbrug. Flytning af får mellem græsmarker, indsamling og sortering af får og lam, deltagelse i lammenes fødsel, at samle æg eller blot en markvandring hos får og lam m.v. alt efter hvad årstidens aktiviteter byder.

Drømmer du om at holde din begivenhed i pagt med naturen? Er du og dine gæster indforstået med at respektere og værne om vores dyr, smukke faciliteter og omgivelser? Så er I hjertelig velkomne her. Vi ser tydeligt at vores kunder vælger Lyngholm Landsted for de særlige oplevelser vi tilbyder.


Bryllup, dåb, runde fødselsdage, familietræf, jubilæer eller firmafester i et anderledes regi - alt kan fejres og vi ser frem til at skabe rammerne til en helt særlig og uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.

Vi kan bænke op til 35-40 mennesker og køkkenet er stort og velindrettet til at arrangere og anrette maden. Lyngholm Landsted har ikke restaurations bevilling, så det er jer der bestemmer, hvem der skal levere maden og drikke. Vi anbefaler vores samabejdspartner SuRi, som leverer "mad ud af huset" og kan lave lige det I ønsker. www.suri.dk
Der er ingen proppenge.

Vi lejer Lyngholm Landsted ud fra lørdag kl. 09.00 til søndag kl. 17.00 (kan også lejes allerede fra fredag mod en merpris). I dette tidsrum er der mulighed for at dække op efter egen smag, flytte rundt på borde og stole, samt nå at få det hele på plads igen og rengjort, når festen er slut.

Reservation på Lyngholm Landsted kan ske på:
Telefon: 2096 2030 / 4595 1234
Send en email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kære Lyngholm. Tak fordi vi måtte være her igen. Vi fra JSU har nydt vores årlige tur her hos jer endnu engang. I har de dejligste dyr – alle jeres dyr er med til at gøre stedet her skønt. Smuk indretning, dejlige omgivelser og natur. Tak for god behandling, vi ses til næste år. Mange varme hilsner JSU
En stor tak. Det var et helt og aldeles vidunderligt sted at holde festen. Alle var meget impornerede. Bedre rammer kan man ikke ønske sig :-) Bedste hilsener Kamilla

        Book allerede i dag

Book allerede i dag

         Dit unikke kursussted

Dit unikke kursussted

        Bed and Breakfast

Bed and Breakfast