Dit unikke kursussted

      Selskabslokaler

    Bed and Breakfast

Find vej til Lyngholm Landsted

Se Lyngholm Landsted på kort

 

Med offentlig transport

Regional tog til Holbæk og derfra bus 506 til Lyngholm Landsted.

Find din rejse på DSB

..................................................................................................................................................

Med bil

Skal du til Lyngholm Landsted i bil?

Kommer du af rute 21 fra øst, drej af afkørsel 20 Holbæk V

Så kan du finde din ruteplan på Krak

..................................................................................................................................................

Adresse:
Lyngholm Landsted
Guredevej 44, Tuse Næs
DK - 4300 Holbæk

CVR-nr.: 29504377

Bankforbindelse: Nordea Bank
Reg.nr.: 2257 Kontonr.: 6268690024
Iban: DK3620006268690024
BIC (SWIFT): NDEADKKK

BOOK DIG IND PÅ LYNGHOLM LANDSTED                                                       

v/Charlotte & Peter Lyngholm


Kontakt os allerede i dag for at reservere plads til afholdelse af dine kurser, forretningsmøder, fester; bryllup, konfirmationer m.m., vi har plads til enhver lejlighed. Eller for at booke dig ind på landstedets Bed and Breakfast.

Vi lever af at gøre dit ophold på Lyngholm Landsted til den skønneste oplevelse. Så fortæl os, hvad du forventer, hvad der skal ske og hvordan du ønsker det og vi vil gøre, hvad vi kan for, at netop dit ophold bliver uforglemmeligt

Da vi er et lille sted med få værelser, gør vi opmærksom på at betalingen ikke refunderes ved afbestilling, medmindre vi får booket værelset til anden side. Der beregnes i så fald et mindre administrationsgebyr.

check-in: fra kl. 16.00. check-ud: senest kl. 11.00. Har du andre ønsker for check-in/ud, så kontakt os om mulighed og pris.

Reservation på Lyngholm Landsted kan ske på:
Telefon: 2096 2030 / 4595 1234
Send en email til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

VI HAR INGEN LEDIGE VÆRELSER TIL RÅDIGHED I WEEKENDERNE AUGUST OG SEPTEMBER


NO ROOMS AVAILABLE WEEKENDS IN AUGUST AND SEPTEMBER 2016.


Lyngholm Landsted emmer af ro og hygge. Morgenbuffetten var et overflødighedshorn af nybagte boller, kvalitetsoste og sundt tilbehør, og frokosten pirrede alle sanserne. Som gæst mærker man tydeligt, at her er et kursussted, der satser på kvalitet og gode råvarer.
Trine Kolding, underviser og foredragsholder
Kære Familie. Tusind tak for et super ophold. Høj kvalitet. 5 kokkehuer! Dejlig morgenmad og sikke et område. Vi ønsker jer en god æblefest.
Kærlig hilsen familierne Holmstrøm, Hansen & Knudsen