JULEDRYS på Lyngholm Landsted                                                                                                                            

Vi holder pause i 2016. Så der er ikke Juledrys hos os i år.

 

Tak for jeres besøg i 2015, 2014, 2013 & 2012. Vi håber at vende tilbage igen, når vi har fået opbygget et godt frivillig-korps :-)

Julestemning og kulinarisk oplevelse for hele familien

Juledrys blev afholdt lørdag 12/12 & søndag 13/12 2015 

Her stor alt i Julens tegn på Lyngholm landsted. Som altid var her den skønneste julestemning med gode smags og sanse oplevelser for hele familien. Der var mulighed for at smage og købe en række hjemmelavede delikatesser til julebordet.

I Caféen var der lune retter. Den populære julesandwich fra SuRi samt en skøn grøntsagssuppe med brød. Alt var tilberedt af lokale råvarer og kunne nydes i de hyggelige omgivelser. Herudover serverede vi vores berømte hvide æblegløgg med Hansen Rum, julekager, vafler, kaffe, te & kakao med chokoladedyppet mashmallow.

Læs om SuRi på www.suri.dk

 

***

 

Delikatesser til julebordet

Der var salg af hjemmelavet chokolade, decemberbrød, chutney'er, marmelader og eddiker, æblechips og teer i forskellige varianter. Hesselbjerggaards skønne frilandsænder, Løserups smukke juletræer, pyntegrønt og alt til havens vilde fugle. Ellemosegaardens store velfærds kyllinger samt Lyngholm Landsteds øko lammespegepølser og røget filet med opskrifter og anretningsforslag til julebordet. Sprøde grøntsager til julen fra Den Gl. Gaard og meget andet. Alt produceret med omhu og respekt lokalt på Tuse Næs og i nærområdet.

 

Besøg hos alle dyrene

Gæsterne kunne komme helt tæt på gårdens dyr. Både juleanden, hønsene i haven og fårene på marken og på den måde opleve deres frie liv. Vores nabo Kim og hans dejlige jyske heste kom forbi, så man kunne hilse på de smukke dyr.