LÆKRE LAMMESKIND

18010161 796216427219241 919881062014163548 n 

 

LAMMESKIND AF HØJ KVALITET

Skindende er fra vores egne økologske får og lam. Skindende garves på Tranås skindgraveri i Sverige. Langt de fleste skind er gotlands pelsfår med de karakteristiske grå krøller 

 Læs mere 

Selskabslokaler

Bankett

VI HAR LUKKET FOR SELSKABER

Lyngholm Landsted er det perfekte sted at holde den intime og hyggeligste fest. Bryllup, dåb, runde fødselsdage, jubilæer eller firmafester - alt kan fejres og vi ser frem til at skabe rammerne for en masse fantastiske arrangementer.

 Læs mere 

 

Bed and Breakfast

Zimmer mit Frühstück

VORES B&B ER LUKKET

Landstedets bed and breakfast er indrettet som en selvstændig afdeling i den ene ende af stuehuset. I stueetagen finder du det store fælles opholdsrum og et stort fælles spisekøkken, hvor du selv kan tilberede dine måltider.

 Læs mere 

Book allerede i dag

Buchen Sie noch heute

VI HAR LUKKET FOR BOOKING

Kontakt os allerede i dag for at reservere plads til afholdelse af dine kurser, forretningsmøder, fester, bryllup, konfirmationer m.m. Vi har plads til enhver lejlighed. Eller for at booke dig ind på landstedets Bed and Breakfast.

 Læs mere 

AKTUELT NU...   

 

Smukke topkvalitetskind fra vores økologiske får og lam. Langhårede og vaskbare korthårede der har mange års holdbarhed

 

18010161 796216427219241 919881062014163548 n
Kontakt os for bestilling af lam/ungdyr/får til efteråret

 

Vi er beliggende 45-50 minutters kørsel fra København
Vi bor 15 minutter fra Holbæk by og 50 minutter fra København C. Følg  motorvej 21V indtil afkørsel 20 Holbæk V/Tuse Næs. Følg skiltene videre til Tuse Næs.


Hold dig ajour på vores facebook side:  https://www.facebook.com/kursussted


Få evt. inspiration til indkøb fra flere af Tuse Næs producenterne samt restaurant SuRi og Elmely Kro i magasinet herunder:

 

Smag

 

SMUKKE TOPKVALITETS LAMMESKIND FRA VORES ØKOLOGISKE LAM OG FÅR. UUNDVÆRLIGE I TERRASSE- OG HAVESTOLEN EN KØLIG AFTEN, PÅ BÅDEN, PÅ JAGTEN, I SOFAEN OG I SPISESTUESTOLEN, FOR DEN FORFROSNE I SENGEN, I BARNEVOGNEN OSV OSV. 
SE FLERE BILLEDER MED VIDERE PÅ VORES OPDATEREDE FACEBOOK SIDE https://www.facebook.com/kursussted/ ELLER KONTAKT OS FOR NÆRMERE AFTALE.

 

OBS! Vi tager i mod kontanter og mobilepay (ingen DK/kreditkort)

Vi har lukket vores B&B, Kursussted og Selskaber fra 2017


LYNGHOLM LANDSTED

Lyngholm Landsted ligger på en pragtfuld landejendom med 21 tønder land højt og flot beliggende på det kuperede Tuse Næs i fredelige omgivelser blot 12 minutter fra Holbæk centrum. Der er udsigt over Lammefjorden og Odsherred. Fjorden byder på bademuligheder blot 2,5 km fra ejendommen. Der drives i dag økologisk landbrug og lammeproduktion på ejendommen. Se mere under ØKO LAM.

Med under 1 time fra København C, er landstedet placeret tæt på hovedstaden og samtidig midt i noget af Danmarks smukkeste natur. Smukke UNESCO listede Geopark Odsherred åbner sig blot 5 minutter herfra.

I 2006 købte Charlotte og Peter Lyngholm og deres 2 børn den ejendom, som skulle blive startskuddet til at ud leve en passioneret drøm om et liv tættere på naturen med højt til loftet og med plads til at udvikle ideer samt realisere dem.


Lyngholm Landsted åbnede i 2007 dørene til en gennemrestaureret liebhaver ejendom med en selvstændig kursusbygning og en tilsvarende privat bolig. Med udsøgt sans for at bevare den oprindelige gårds charme og hygge, er stedet blevet det perfekte mødested for såvel erhvervslivet, der ønsker intimitet, som mindre private selskaber der ønsker at lade Lyngholm Landsted være samlingssted for livets fester.

 

Der er mulighed for at deltage i aktiviteter, der vedrører landbruget. Blandt andet flytning af får mellem græsmarker indsamling og sortering af får og lam, deltagelse i lammenes fødsel, at samle æg m.v. efter hvad
årstidens aktiviteter byder. Stedet har været brugt til møder for virksomheder. Vi afholder møder for erhvervslivet som vælger Lyngholm Landsted fordi de ønsker særlige mødeoplevelser.

.:: Lyngholm Landsted og miljøet
.::
Læs også om vores smukke omgivelser der danner rammen om Lyngholm Landsted


 


flere skind på terrasse